Dåligt...

Me uppdaterande. :P Tittar på bloggen varje dag men blir aldrig av att ja skriver ngt. XD
Spike e sjuk nu. :( Han har en krage som han ska ha på sig ett tag. Han har öroninflammation plus öronskabb. Så har två medel i öra möra & kväll. Sen har vi haft en grej som vi har spruta in i munnen på honom pga att han har diare & har spytt. Men nu börjar han bli bättre. :) Hade även me Edin till veterinären för han hade fått blodöra. Så dom tömde de på blod & sen spruta dom in kortison i örat så de inte ska klia. Sen hade även han öronskabb så har behandlat han & Egon för de. 2100 gick räkningen på hos veterinären. :O Usch va dyrt. Men så e de.
Ska tillbaka på återkolla nästa torsdag.
Va på Emelies student i fredags. :D Ja vill oxå ta studenten igen. XD Va lite dåligt väder men de hindra inte från att dom hade kul. :P Va till Tösse efteråt & fick go mat & satt & tjöta. :)
Har hänt mer då tro? Hrm... Har börjat plugga svenska. :) Har en skitbra lärare! Så de e gött!
Tyckte ja hade så mkt ja kunde skriva om men nu kommer ja inte på ngt. :S

Tänkt på en sak... De går ju rykten om mig & en sak ja inte förstår e varför ingen kan fråga mig om de?? Blir så jävla trött på att folk ska gå runt & snacka massa jävla skit om allt dom tror men ingen vågar fråga mig?? Varför? E de inte lättare & få ett svar på en gång? Istället för & smyga runt & prata me alla andra. Ååååhhhh! Blir så trött!
& sen att folk inte kan hålla käften när man berättar en sak i förtroende. Varför ska de va så svårt & bara va tyst? Va tjänar du på & gå runt & sprida runt de? Berätta de för folk? Kan ju itne direkt påstå att de finns många ja litar på längre. Dom flesta börjar ju sprida vidare de ja berättar... E glad för dom ja har iaf. Klart man saknar vissa. Har man vart hur tajta som helst & sen helt plötsligt ovänner så e de såklart att de känns konstigt. :S
Men men.

Nu har ja fått ur mig de iaf ^^
Idag ska ja & älskling åka till hans mamma. & imorn vidare & hälsa på hans morfar. :)
Ska bli gött & komma från Åmål ett tag iaf. :)
Måste börja spara lite pengar oxå om ja ska kunna köpa de ja vill ha. XD Men de löser sig nog. :)
Ha de bra.
Orkar inte skriva mer nu. ^^
Byyyye!
Postat av: ???????

Är det sant att ni väntar barn????

2010-06-16 @ 16:26:58
Postat av: Mimmi

Förstår inte varför de e så svårt & skriva vem du är?? Tänker ju definitivt inte svara om du inte kan säga de!!

2010-06-18 @ 21:21:59
URL: http://ecjm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: